Logistics

Въпроси и отговори

Ако имате някакви въпроси, коментирайте под този пост. Ние ще се радваме да ви отговорим!

5 Comments

    • admin

      Хубав, ръчно-паравен сладолед има на начална станция на лифта: lift-sopot.com/

  • яна

    Пиленца, пишете малко повече и формация за програмата? Кое от колко часа, тържеството вътре или навън ще бъде? Кой и как ще разпределя стаите или по-скоро като стигнем на хижата как намираме стаята си и костюма, ако сме заявили такъв за наемане? Колко струва да се наеме костюм?!
    Знам че сте заети, ама и приятелите ви в доста голяма част имат разни занимания и имат нужда от информация,за да се организират :*
    Целувки

  • admin

    За наемането на костюм, погледни блога https://senderov.net/wedding/2018/07/29/bulgarian-national-costumes/ и се запишете в списъка в Google Sheets. За цената точно не знам, но ще е съвсем приемливо (под 50 лв, а може и доста по-евтино да излезе). Ако има още въпроси след прочитането му – пишете!

    За часа и т.н.: Още не са съвсем уточнени нещата, но го мислим за следобед и вечер *навън*. Съответно ако имате дъждобрани, походни одеалца си вземете (ще има някаква бройка резервни). Тони ще напише по-подробно.

    За разпределянето по стаите: имаме някаква ограничена бройка за събота за горе в хижата (30 места от които половината са за организаторите), а за неделя сме заели цялата хижа. В хижата има общи помощения и семейни стаи. За общите помощения не мисля, че кой знае какво настаняване има нужда. За семейните стаи ще дадем предимство на хората с деца и по-специални нужди. Утре може да пуснем блог за разпределяне по стаите.

    Поздрави
    В.

  • Desislava

    Привееет, може ли да ми кажете в събота от колко часа е църковната сватба? Благодаря 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *